Un vis AMAZING împlinit

AMAZING Trainers Bootcamp

Mi-e greu să încep… nu pentru că nu aș avea ce spune, ci pentru că frazele se aglomerează și vor să iasă toate odată (a la Raluca) atunci când gândurile mele se îndreaptă către săptămâna AMAZING pe care tocmai am încheiat-o.

Dar trag aer în piept … și încep.

Un vis nebunesc, un vis ce zăcea în mine de peste 3 ani s-a împlinit. Un vis care până astă vară a rămas nerostit și-a găsit drumul. Am găsit cei doi oameni perfecți cărora am putut să le rostesc visul fără teama de a fi ridiculizată, Alma Andrei și Irina Șubredu.

După ce au spus DA, putem să facem, am avut prima întâlnire de lucru pentru materializarea AMAZING Trainers’ Bootcamp pe 16 septembrie 2012 și nu ne-am oprit până nu am văzut bootcampul că se întâmplă.

  lucramse lucreazain 3tot lucram

Am structurat conținut, am ales metode, am șters, ne-am răzgândit, am analizat impactul posibil asupra participanților, am ales să creăm o experiență puternică pentru participanți, am avut emoții, am râs, ne-am îngrijorat, am învățat unele de la altele. Au fost luni de pregătire AMAZING.

pregatite de drum

Am plecat cu emoții până la cer într-o dimineață cu ninsoare să-i întâlnim pe ei, pe bootcampers.

Nu știu cum să exprim extazul că s-a întâmplat… Am început să creăm acea comunitate de traineri AMAZING la care am visat. Am avut parte de AMAZING bootcampers care și-au depășit limitele, care au învățat despre ce înseamnă să fii trainer și cum să fii trainer AMAZING.

la 30 de ani training fetele trainers KIT

Mi-am aniversat și schimbrea prefixului în bootcamp și nu cred că mi-aș fi dorit altfel.

Mi-am adus aminte de impactul pe care l-au avut bootcampurile unde am fost eu participant și de oamenii care mi-au schimbat mie viața, de încăpățânarea mea de a mă schimba și de schimbarea ce s-a întâmplat în mine, inevitabil, de fiecare dată. Am experimentat orele „libere” de după livrare în care ne adaptam continuu și evaluam și răs-evaluam până târziu în noapte.

Am învățat mult din această experiență și de la bootcampers și de la colegele mele de training. Am fost de data asta de partea cealaltă de baricadă și a fost AMAZING.

Mulțumesc AMAZING bootcampers și mulțumesc Alma și Irina.

Abia aștept să reiau experiența în ediția a IIa.

Mai multe fotografii.

Sursa foto: crilia

 

Leave a Comment