Oportunitate de vizibilitate internationala


E vorba de un proiect la care lucrez in cadrul JCI Iasi, un proiect care aspira spre crearea unei retele de antreprenori la nivel mondial. JCIbook.net este o platforma online dedicata antreprenorilor.

Aceasta initiativa a JCI Iasi este o oportunitate extraordinara pentru tinerii antreprenori din mai multe puncte de vedere.

In primul rand, exista oportunitatea de a intra in contact cu antreprenori din alte tari UE sau chiar si de pe alte continente si de a vedea care este trendul in domeniul afacerii tale. Si stim cu totii ca un sector de business se dezvolta intai in alte tari si abia apoi ajunge si in Romania. Este oportunitatea, de care, cel putin eu, o sa profit pentru a grabi acest proces de imbunatatire a domeniului in care lucrez.

Apoi, in cazul in care esti in cautare de parteneri de afaceri, furnizori sau clienti in alte tari, pe JCIbook se poate realiza in cel mai usor mod posibil. Trebuie doar sa intri in discutie cu oamenii de aici.

Idei de afaceri noi. O afacere implementata cu succes in state UE, dar si de pe alte continente, poate fi un succes si in Romania. Trebuie doar identificata oportunitatea.

Sau poate doar vrei sa iti promovezi afacerea…

Si asta intr-un mod foarte simplu, accesibil si, de ce nu, in trend. Iar daca esti interesat, tot ce trebuie sa faci este sa intri pe JCIbook si sa iti faci cont.

Proiectul este realizat in parteneriat cu JCI Tarragona si este finantat de programul Tineret in Actiune.

Leave a Comment