Oficial – I’m a bitch

Cine mă cunoaşte cât de cât ştie că nu sunt genul care să facă din ţânţar armăsar…  nu mă enervez foarte des (eventual bravez ca să impresionez :D), de fapt o fac destul de rar şi atunci e cam nasol de cei care îmi sunt prin preajmă (săracu’ soţ al meu). Ultima săptămână, însă, am fost “forţată” să depun declaraţie la OPC nu o dată, ci de 2 ori. Şi ca să ajung să depun declaraţiile astea m-am enervat ORIBIBIL de tare.

O dată m-a enervat Orange România pentru că vroiau să facă vânzare cu mine la telefon, în loc să îmi rezolve cererea de închidere a unui abonament, MINŢINDU-MĂ (auzi! să mă mintă careva pe mine :D) că îmi pierd numărul de telefon (al meu din 2002) dacă îmi închid abonamentul. Pam-pam… OPC, trahedia…Orange regional… nu îmi ia nimeni numărul de telefon. Aia îs băieţii şi fetele de la call center care tre’ să facă target. Deci se poate…

Ieri… Am avut ceva legături cu un anume jurist Marius Condrea (feriţi-vă de el!!!) Semnasem noi un contrăcţel pe 10 februarie să îmi depună ceva documente la Registrul Comerţului. Plătit om, dat hârtii necesare… Pe 15 trebuia să îmi iasă documentele. Trece 15, trece 16… Mă rog… pe 20 sun…

Răspuns: “O picat softul la Registru”… Bine…

Pe 21 nu mai pot şi îmi trimit bărbatul să vadă ce şi cum cu nenea ăsta. “Documentele sunt depuse, Registrul Comerţului nu a dat niciun semn. Aşteptăm.” Bine…

Pe 23 sun la Registru (deja îmi ieşeau flăcări pe urechi). “Cererea dvs. este amânată din data de 15 februarie. Nu sunt trecute corect nişte date de identificare. Nu a venit nimeni să depună actele corect.” Auăleu !!!

Sun la nenea Condrea care îmi răspunde cu “Aveţi o amânare. Ăştia de la Registrul Comerţului caută nod în papură. O rezolvăm”. De rezolvat oricum trebuie să o rezolvi că te-am plătit pentru asta (în gândul meu), dar ce mă fac eu cu termenul de 6 zile din contract? Abia pe 24 s-a rectificat problema şi hârtiile mi-au ieşit abia ieri, pe 28 ferbruarie.

Mă duc să îmi ridic hârtiile. Dau de secretară… că nenea Condrea e persoană importantă şi nu face munca de jos. Cer şi eu lămuriri… care a fost problema? Nişte date de identificare bla bla bla… da-ţi şi mie să văd… Ghici ciupercă-ntr-un picior? În exemplarul meu datele erau corecte! Când au dat ei print să depună la Registru… s-o strecurat o greşală mică…

Bun… hai trecem peste asta că se mai întâmplă să greşeşti… no’, suntem oameni, dar de ce de pe 15 când s-o dat amânarea şi până pe 23 când te-am sunat eu, tu habar n-ai avut că e o problemă? Vreau banii înapoi!!!

Nu vă imaginaţi că secretara era plină de bun simţ… M-o hutuchit cât colo “Să vorbiţi cu dl Condrea!” În momentul ăsta nişte scuze ar fi fost excelente. Sunat dl Condrea. Dl meu, uitaţi care e problema… ce facem? “Daţi-mă în judecată! Eu v-am văzut că sunteţi o femeie certăreaţă.” Iarăşi… SCUZE… dacă aveam nişte scuze plecam acasă liniştită.

Şi acum, vă întreb eu pe voi, să nu fac acolo o reclamaţie la OPC, la Garda Financiară (că nu mi-a dat nici factură pe toată suma)?

8 Comments

 1. clamaria

  Cind mai ai si tu niste “cestiuni” din astea de rezolvat, intreaba si matale pe unii si altii cum fac si la cine se adreseaza. Info de astea te scot din mari belele – vezi ex. cu neprofi si nesi asta:))

 2. Catalin

  Si eu am fost furat de acest domn, care nu este un domn ci un hot , Condrea Marius!
  Imi pare rau ca la noi nu se ia atitudine fata de aceasta situatie care nu este normala, pe banii tai sa fii pacalit si jignit, eu unu intentionez sa-i fac proces penal si va rog, toti cei care ati fost furati de acest escroc, nu lasati situatia asa. De asta merg toate asa rau in tara asta din cauza unor oameni ca acest domn Condrea Marius!

  1. Inca un pagubit

   Chiar va rog sa-i faceti proces. Si noi am fost pacaliti, inselati, ne-a distrus bunuri si afacerea. Nu am avut curaj sa-i fac proces ca mi-a fost mila de cei 4 copii ai lui. Si un amanunt care nu cred ca il stiti: este sustinut si impins de sotia lui. Deci amandoi fac parte din asa zisa afacere de familie.
   Un pagubit.

Leave a Comment