Inca o data AMAZING

AMAZING Trainers

Training, training, training. Despre asta este vorba. Încă nu m-am vindecat de training și sunt șanse slabe să mă vindec vreodată. Și pe principiul lui Brian Tracy din Legea Compensației, acționez.

E vorba despre a doua ediție a programului The AMAZING Trainers’ Bootcamp care se va întâmpla în august.

Prima ediție a fost una incredibilă, în care am cunoscut oameni frumoși, pasionați de training și avizi de învățare.

A doua ediție vine cu o noutate, am adăugat acreditarea CNFPA (ANC) de formator. Dacă majoritatea formărilor de formatori la finalul cărărora se obțin astfel de certificate se întâmplă în două weekend-uri consecutive, ridicăm ștacheta și facem un rezidențial de 7 zile de învățare intensivă, de dimineață până seara.

Cine ar trebui să fie interesat de acest program:

  • trainerii la început de drum care vor să-și pună cap la cap niște informații, să dobândească abilități de trainer și să iasă din zona de confort pentru a crește ca trainer;
  • trainerii care, deși poate au acreditare CNFPA, știu și vor să fie parte dintr-un program care îi va scutura din toți rărunchii și va scoate ce-i mai bun din ei;
  • oameni care vor să facă o carieră în training și sunt conștienți că au nevoie de o „temelie” serioasă;
  • toți cei de mai sus, musai cu pasiune pentru training.

Costurile pentru participarea la acest program nu sunt mici, dar nici mari. Un rezidențial (adică plecat de acasă cu bagaj, stat peste noapte, lucrat până seara târziu) are, din punctul meu de vedere, un impact mai mare decât 6 zile de la 9 la 17.00. Rezidențialul te „scoate” din realitate și nu îți dă altă opțiune decât să înveți, să treci prin experiențe concentrate și să pleci de acolo alt om.

Sunt câteva avantaje de cost pentru cei care se înscriu mai devreme. De exemplu, înscrierea până la 15 mai îți poate aduce o reducere de 400 lei, iar până la 10 mai poți să alegi să plătești cele mai mici rate, fără să simți prea tare că bugetul tău se zguduie.

Și după ce plecăm acasă, facem și follow-up. Adică fiecare își stabilește obiective personale și timp de 4 luni venim cu input și susținem atingerea obiectivelor.

Trei dintre beneficiile principale sunt legate de posibilitatea ta de a începe o carieră în training imediat.

În primul rând, vei face parte dintr-o comunitate de traineri cu care vei putea interacționa la nivel de metode, experiențe, sfaturi, proiecte noi etc.

Apoi, ai posibilitatea să participi la ediția viitoare ca Junior trainer și să pui în practică cele învățate.

Poți alege să livrezi sesiuni de training în cadrul CRILIA, sprijinit de noi la toate nivelurile.

Cum sună?

Leave a Comment