Acuși pleci, 2016…

Hey, 2016…

Știu că ești hulit… că în genere ai fost cam nașpa că Trump, că PSD, că brexit că război și multe altele. Eu vreau să-ți mulțumesc mult că ai fost blând cu mine și mi-ai adus multe bune.

Eu și familia mea suntem sănătoși. Mbine… în ultima săptămână ne-ai cam pus la pământ cu o răceală „drăgălașă”, dar suntem sănătoși, suntem bine. Am încheiat anul 2 de „părințeală” fără incidente majore, fără alte riscuri de la prematuritate.

Și apoi, mai spre latura de adâncime mai mică:

Mi-ai dat voie să citesc 235 de cărți (așa zice goodreads-ul) bine, vreo 50 sunt pentru copii 3-10 ani, dar nah! Am și ceva cărți de 500+, 800+ și chiar 1000+ pagini… 😀 Oricum… e ceva, nu? M-am oprit aici cu numărătoarea pentru că sunt deja prea multe și ce voi citi în vacanță se cheamă că trecem pe anul 2017… scuze 2016! Așa se face acum! 😛

Ai fost tare bun, cel mai bun de până acum pe partea profesională. Deși partea de training open nu a mai fost ca în 2014, am ținut training de mi-au sărit fulgii în companii… și a fost bine 😀 Am crescut frumos.

Am cunoscut oameni bunuți, oameni care mă stimulează să vreau mai mult, oameni care își aduc aminte de mine și când eu uit de ei, oameni care mă fac să râd, oameni cu care să fac planuri, oameni de la care să învăț.

Mulțumesc și pentru oamenii pe care nu i-am cunoscut în 2016, pe care îi știam de mai demult și care mă îmbrățișează atunci când doare, care răspund la mesajele pe facebook la 2 noaptea, care spun „hei, n-ai chef de o cafea?” deși m-au mai întrebat și acum două zile și săptămâna trecută și eu tot nu am reușit să spun DA răspicat, oameni care spun „măi-măi” când mă lamentez a ’nșpea oară despre același subiect, oameni care știu că îi iubesc fără să fac publică chestia asta și care sunt simplu de iubit.

Danke și pentru răbdarea partenerului meu care m-a scos dintr-o grămadă de „cât pe ce” să o dau în bară din impuls, pentru „tu nu ești așa”, pentru „ești frumoasă”, pentru „te iubesc”, pentru „dormi tu în noaptea asta”, pentru „ce vrei să-ți fac de mâncare”, pentru „fugi biebili și te distrează”.

Mulțumesc și pentru dezamăgirile pe care mi le-ai scos în cale. Știu, e vina mea… ar fi trebuit să știu… oamenii nu sunt constanți, oamenii se schimbă și nu tot timpul în bine… Mno și știu că și anii viitori mă mai așteaptă dezamăgiri și e în regulă. Mă ajută să mă trezesc… să dau cu apă rece pe față, să reevaluez situația și să fac pașii pentru a crește. E bine…

Și mi-ai adus aminte că intuiția e un lucru mare! Mi-ai demonstrat că ceea ce știu în adâncul sufletului, fie bun, fie rău, e așa cum simt eu.

Dar da, 2016, mulțumesc că mi-ai adus aminte cum să fac planuri pe termen lung, că mi-ai readus o parte din fluturașii în stomac pe care îi pierdusem prin 2015 și care acum dănțuiesc în așteptarea înfăptuirii planurilor… hihihi

Iar acum, pe final, mi-ai adus cea mai bună veste bună-bunuță pe care o voi vedea în 2017 😀

Așa că, MULȚUMESC!

P.S. Pune, te rog, o vorbă bună la 2017 să fie și el bun și blând 😀 Mulțu’!

Leave a Comment